Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Zeker aan te raden!

Ik heb een hele fijne en leerzame tijd gehad bij Arjan! Altijd met plezier gelest. Arjan is een rij-instructeur die aandacht maar ook geduld voor zijn leerlingen heeft. Flexibele leestijden en altijd in overleg. Hij heeft het beste met zijn leerlingen voor. Hij is duidelijk en direct in zijn instructies maar zeker niet zonder humor. Arjan is vakkundig sterk, kan alles goed uitleggen. Hij kan goed inschatten wat je niveau is en waar nog leerpunten liggen. Zeker aan te raden! Bedankt Arjan!

IN 1 KEER GESLAAGD

CasperIk ben in 1 keer geslaagd bij Arjan! Beste rijinstructeur in Alphen aan den Rijn!!!!
Heel leuke tijd gehad tijdens het rijden en veel geleerd. Top!
Casper

Geslaagd in 1 x

JillArjan is een aardige, behulpzame en vriendelijke rijinstructeur. Makkelijk om me te praten en geeft goede tips en advies tijdens het rijden. Hij heeft mij goed geholpen met het halen van mijn rijexamen in 1 keer. EN ik raad hem zeker aan als rijinstructeur.
Jill

Hallo Arjan,

NoaHier mijn recentie voor jou website:
Een hele leuke tijd gehad met Arjan! Het is altijd een plezier om rijles te hebben, hij is streng waar nodig, maar vooral een hele fijne, goede en duidelijke instructeur!! Hij is er altijd voor zijn leerlingen en geeft ze veel aandacht. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen en wil Arjan voor alles bedanken!!
Zoekt u nog een leuke en goede instructeur? Dan zou ik zeker voor Arjan gaan!!
Noa Holtrop

In 1x geslaagd

Michel van SantenTijdens de rijlessen ben ik goed begeleid van niks wetend naar zelfstandig bestuurder, bij de moeilijke momenten wist Arjan goed op mijn gevoel in te spelen en heeft me laten doorzetten, het is altijd gezellig en leuk om weer te gaan rijden. ik kan niks anders zeggen dan dat ik door Arjan vertrouwd de weg over rijdt.
Michèl