Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Hallo Arjan,

NoaHier mijn recentie voor jou website:
Een hele leuke tijd gehad met Arjan! Het is altijd een plezier om rijles te hebben, hij is streng waar nodig, maar vooral een hele fijne, goede en duidelijke instructeur!! Hij is er altijd voor zijn leerlingen en geeft ze veel aandacht. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen en wil Arjan voor alles bedanken!!
Zoekt u nog een leuke en goede instructeur? Dan zou ik zeker voor Arjan gaan!!
Noa Holtrop

In 1x geslaagd

Michel van SantenTijdens de rijlessen ben ik goed begeleid van niks wetend naar zelfstandig bestuurder, bij de moeilijke momenten wist Arjan goed op mijn gevoel in te spelen en heeft me laten doorzetten, het is altijd gezellig en leuk om weer te gaan rijden. ik kan niks anders zeggen dan dat ik door Arjan vertrouwd de weg over rijdt.
Michèl

Arjan

Lars van EijkHele leuke tijd gehad met Arjan. Top instructeur en een top vent. Altijd kunnen lachen maar je was altijd heel eerlijk met me wat heel goed was. Alles duidelijk uitgelegd en de dingen die wat minder gingen vaker herhaald tot het wel goed ging. Heel erg bedankt voor alles!
Lars

In 1x geslaagd

Temme ReitsemaEen ontzettend leuke tijd gehad met superinstructeur Arjan. Soepel in de omgang en duidelijk in de uitleg, streng waar nodig, maar toch vooral grappig gezellig en leuk. Door de aandacht en tijd die Arjan in zijn leerlingen investeerd ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen.
Arjan, we hebben het supergezellig gehad en ik wil je bedanken voor je goede zorgen.
Als je in omgeving Alphen aan den Rijn een leuke gezellige maar vooral goede rijinstructeur zoekt zeg ik vooral DOEN!
Temme

Geslaagd

Carlijn de JongLeuke tijd gehad met Arjan, goeie instructeur en hij geeft goed les. Heeft veel aandacht voor ze leerlingen en heeft veel over voor ze leerlingen.
Carlijn de Jong