Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Geweldige rijschool

Rick van LeeuwenDankzij Arjan heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Elke rijles bleef hij rustig en behulpzaam om van mij een betere bestuurder te maken. Ook toen ik gespannen was voor mijn rijexamen stelde hij mij gerust, waardoor ik hem gehaald heb. En natuurlijk was het altijd gezellig in de auto.
Nogmaals bedankt Arjan voor alle hulp en steun die je me gegeven hebt!
Rick

In een keer geslaagd!

Daan GrootTop rijschool! Fijn gevoel in de auto. Je kan goed met Arjan praten en hij verteld duidelijk hoe en wat je moet doen. In een keer geslaagd en had geen betere rijschool willen kiezen
Bedankt Arjan groetjes
Daan mazzel!

Top rijschool

Dirk BruinesFijne rijlessen, gezellige gesprekken in de auto en in 1x geslaagd. Zeker aan te raden!
Dirk Bruijnes

Rijbewijs

JoyceHele fijne tijd gehad. Lessen beginnen bij uur dan anderhalf en daarna naar 2 uur dit fijne opbouw. Veel geduld in de lessen en reflecteer terug op rijgedrag wat goed ging en wat anders kan. Flexibel in tijd en dag en denk hiermee mee. Naast dat het leerzaam is ook een gezellig tijd gehad.
Joyce

Super Rijschool!

EliseIk heb gezellige en goede rijlessen gehad bij Arjan waarbij hij de tijd nam om dingen rustig uit te leggen ook als het niet gelijk goed ging of je het niet gelijk begreep. Daarnaast vond ik het heel fijn dat hij flexibel was met de planning dus niet altijd een bepaalde dag, en hij neemt de tijd om extra te lessen voor je toets of examen als je daar behoefte aan hebt. Kortom een hele rijschool die ik zeker kan aanraden!