Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

In 1x geslaagd

MariskaDe rijlessen bij Arjan zijn vaak gezellig geweest en Arjan gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel tijdens het rijden. Je kan zelf aangeven wat je lastig vind en wat je vaker zou willen oefenen. Tijdens je rijles, werd daar dan meer tijd aan besteedt.
Bedankt voor tijd en geduld Arjan! :)
Mariska

Yes, binnen!

Geke van Schagen ZaagsmaHet is gelukt, na 2 jaar(2 lockdowns en andere omstandigheden) heb ik mijn rijbewijs. Na heel wat kunst en vliegwerk en geduld is het Arjan en mijzelf gelukt om mijn tussentijdse toets en rijbewijs in 1x te laten behalen. En dat op mijn 40e! Dankjewel voor je geduld Arjan!!

Geslaagd :)

LoeneIk heb elke week super erg uitgekeken naar de rijlessen! Dit was te danken aan Arjan. Naast het feit dat ik alles tot in de puntjes heb geleerd was het altijd super gezellig in de auto. We konden altijd om alles lachen en dit maakten het leren autorijden een stuk makkelijker en fijner. Dankjewel Arjan voor alle leuke lessen!!
Groetjes Loene

Recensie rijschool

Jackey HoogenboomSuperfijne en leuke tijd gehad in de auto. Ondanks dat ik het soms vond spannend in de auto, weet Arjan het goed te krijgen. Hij geeft fijn les en legt alles duidelijk en goed uit. Arjan zorgt er echt voor dat je klaar bent voor je examen en kan goed benoemen waar je op moet letten. Het was ook altijd gezellig in de auto en konden met elkaar grappen. Super bedankt voor deze leuke tijd, Arjan!
Groetjes Jackey

Bedankt Arjan!

Kaylee VerhaarOndanks dat ik verhuisd ben van Nieuwkoop naar Amersfoort ben ik door de goede begeleiding naar het pasje en de gezellige rijlessen bij Arjan gebleven. Ik mag ook vol trots zeggen dat ik dankzij Arjan in 1 keer mijn examen heb gehaald en dat is niets voor niets ;). Arjan, bedankt voor alles!
Kaylee