Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Reactie van Anouk Groen in ť Wout

Anouk Groen in t WoutRijschool Ruigrok
Leerzame tijd gehad bij Arjan! Duidelijke uitleg tijdens de lessen en neemt de tijd voor je. Bedankt voor alle lessen en de gezellig tijd!
Anouk

In 1x geslaagd!

Luna SoppeIn 1x geslaagd! Door corona hebben we veel geduld moeten hebben, maar het is gelukt! Ik heb een hele fijne tijd met je gehad. Je legt alles rustig en duidelijk uit. Bedankt voor het vertrouwen en natuurlijk de gezelligheid!

Geslaagd

Jay vd VenAltijd een relaxte sfeer ervaren bij Arjan in de auto. Af en toe een lolletje, maar ook zeker leerzaam. Leuke tijd ervaren!
Jay

Geslaagd!!

Hidde van LeeuwenSuper fijne tijd bij Arjan gehad, veel geleerd van al zijn ervaring maar ondertussen ook veel lol gehad. Heel erg bedankt,
Hidde

In 1 keer geslaagd!!

Rolinde van den Berg KroesIn 1 keer geslaagd door de fijne en leerzame lessen van Arjan! hij legt rustig en goed uit, maar hij leert je ook om zelfvertrouwen te hebben tijdens het rijden. Bedankt voor de gezellige lessen!
Roline v/d Berg Kroes