Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Bedankt Arjan!

Kaylee VerhaarOndanks dat ik verhuisd ben van Nieuwkoop naar Amersfoort ben ik door de goede begeleiding naar het pasje en de gezellige rijlessen bij Arjan gebleven. Ik mag ook vol trots zeggen dat ik dankzij Arjan in 1 keer mijn examen heb gehaald en dat is niets voor niets ;). Arjan, bedankt voor alles!
Kaylee

In 1 keer geslaagd!

Jasmijn BosDe lessen bij Arjan waren altijd heel gezellig! Op een leuke manier leer je alles heel duidelijk en op goed tempo. Daarnaast wordt je echt klaar gemaakt voor het examen zodat je er met een goed gevoel aan kan beginnen. Heel erg bedankt voor de leuke tijd Arjan!
Jasmijn Bos

Geslaagd!

Youri van ZundertArjan heel erg bedankt voor het helpen van het behalen van mijn rijbewijs! Ik heb heel fijn gereden met je, we hadden genoeg leuke en gezellige momenten! Nogmaals bedankt!
Youri

Geslaagd in 1 keer!

Finette van der TangIk heb het altijd heel erg fijn gehad bij Arjan!
Zijn lessen waren altijd heel gezellig want we konden altijd gezellig kletsen en grappen met elkaar.
Naast dat heeft hij ook heel goed les gegeven hoe je het beste kunt rijden en heeft me goed voorbereid op mijn examen.
Je boft met Arjan als rij instructeur dus hij is zeker aan te raden!:))))
Finette

Zeker aan te raden!

Ik heb een hele fijne en leerzame tijd gehad bij Arjan! Altijd met plezier gelest. Arjan is een rij-instructeur die aandacht maar ook geduld voor zijn leerlingen heeft. Flexibele leestijden en altijd in overleg. Hij heeft het beste met zijn leerlingen voor. Hij is duidelijk en direct in zijn instructies maar zeker niet zonder humor. Arjan is vakkundig sterk, kan alles goed uitleggen. Hij kan goed inschatten wat je niveau is en waar nog leerpunten liggen. Zeker aan te raden! Bedankt Arjan!