Lessen bij rijschool Ruigrok

De beste keuze op weg naar het autorijbewijs

Een rijbewijs hebben betekent vrijheid voor de rest van je leven! Niet meer wachten op bus of trein, passagiers mee kunnen nemen en reizen wanneer het jou uitkomt.

Om het felbegeerde roze pasje te halen, ben je bij rijschool Ruigrok aan het beste adres in het Groene Hart. Bij Ruigrok kun je rekenen op kwaliteit, een gunstige prijs en flexibele lestijden.

Kwaliteit
Rij-instructeur Arjan Ruigrok zet zich sinds 2002 voor 100% en met veel plezier en vakkundigheid in om leerlingen op een prettige manier te begeleiden naar het rijexamen. Je leert rijden in een comfortabele en veilige lesauto. Rust, geduld, begrijpelijke aanwijzingen, complimenten en opbouwende kritiek kenmerken rij-instructeur Ruigrok. Precies wat je nodig hebt om vol vertrouwen de weg op te gaan en een uitstekend chauffeur te worden. Arjan Ruigrok staat bekend om het hoge aantal leerlingen dat in één of in twee keer het rijbewijs haalt. Het is dan ook niet voor niets dat veel vrienden en bekenden van leerlingen ook bij Arjan Ruigrok les nemen.

Voordelig
Bij rijschool Ruigrok krijg je waar voor je geld. Rijschool Ruigrok heeft verder gunstige tarieven en een hoog slagingspercentage.  

Flexibel
Je kunt overdag lessen, en als jou dat beter uitkomt ook ‘s avonds of op zaterdag.

Ook kunnen nieuwe leerlingen worden aangemeld voor bijvoorbeeld hun verjaardag.
Ongeacht datum en tijdstip wordt de leerling verrast met een eerste rijles.

De beste manier om er achter te komen of rijschool Ruigrok inderdaad de goede keuze voor jou is, is een rijles nemen. Bel Arjan Ruigrok overdag of ’s avonds via 06-51396302

Kortom: lessen bij rijschool Ruigrok, de beste keuze op weg naar het felbegeerde roze pasje